doTERRA kompenzációs rendszer

Fedezd termékeid költségét, egészítsd ki jövedelmed!

Amennyiben a mi csapatunkhoz csatlakozol, a biztos szakmai tudás mellett extra kedvezményekben is részesülsz! Minősülésed függvényében 3-20% kedvezményt vehetsz igénybe az illanna.hu weboldalon kapható minden kellékből és kiegészítőből. A frissen csatlakozottakat, pedig egy 3.000 Ft-os kuponnal lepem meg, ami mellé ingyenes szállítást is kapnak ajándékba! Ez annak is jár, akit nem rajtam keresztül csatalkozik a csapatunkhoz!

Köszönöm, ha követsz Facebookon vagy Instagramon

A doTERRA is kidolgozott egy komplex kompenzációs rendszert, amivel kezdve onnan, hogy a havi termékeid árát teljesen a nullára csökkentheted, eljuthatsz akár a jövedelemkiegészítéshez is. Nézzük mik is ezek és hogyan érheted el. Nekem eleinte nagyon sok időm elment azza, hogy megpróbáltam értelmezni a sok új fogalmat, összeszedni innen-onnan, hogyan is működik az egész rendszer. Megpróbáltam nektek érthetően összefoglalni, miket érdemes tudni. 

Alapvető fogalmak, amikkel érdemes tisztában lenni:

 • PV (personal volume)/ személyes forgalom
 • OV (organizational volume) – szervezeti volumen/forgalom

Minden terméknek van egy PV és egy OV értéke. A PV alaján számolódik a minősülésed, az OV pedig a jutalékszámítás alapja.

 • LRP (loyality rewqards program) – hűségprogram, “automatikus” havi vásárlás
 • szponzor – a közvetlenül “feletted” lévő (változhat)
 • enroller/beléptető – aki téged beléptetett (a fiók élettartama alatt egyszer elajándékozható; a felsőbb szintekre való minősülésben, bónuszok kifizetésében szerepe van)
 • törzsvásárló – csatlakoztál a csapathoz, de nem lehet alsóvonalad, nincs személyes mydoterra oldalad (azon keresztül nem tudnak mások tőled terméket venni) és nem részesülhetsz a bónuszokból, részt vehetsz az LRP programban, beleszámítasz a hármas-erő bónuszba, átminősülhetsz wellness tanácsadóvá, a beléptető 14 napon belül áthelyezhet a struktúrjában
 • wellness tanácsadó – csatlakoztál a csapathoz, lehet alsóvonalad, van személyes mydoterra oldalad (azon keresztül tudnak mások tőled terméket venni) és részesülhetsz a bónuszokból, részt vehetsz az LRP programban, beleszámítasz a hármas-erő bónuszba,  a beléptető 14 napon belül áthelyezhet a struktúrájában
 • minősült láb – aki az adott hónapban egy ágadon a legmagasabb szinten minősült és te léptetted be, azaz te vagy a szponzora (a felsőbb szintekre való minősüléseknek adott feltételei vannak, hogy milyen minősítésű, és hány minősült lábadnak kell lennie)

Mi az az LRP hűségprogram és miért jó?

Az LRP program nem más, mint egy havi rendszerességű, automatikus rendelés, amit minden hónapban szerkeszthetsz. Ha beállítottad a havi hűségprogramodat, nemcsak a jutalékokban, de több kedvezményben is részesülhetsz, ezért mindenképpen érdemes ezen keresztül vásárolni, hiszen a cég jutalmazza, ha midnen hónapban vásárolsz. Az első LRP rendelésedet a csatlakozásod utáni hónapban adhatod le – ha júliusban regisztráltál, akkor augusztusban. 

Fontos, hogy mindig legyen beállítva minimum 100 PV értékű LRP programod, ha részesülni szeretnél a  jutalékokban, mert amikor kalkulálják a riportot megnézik, be van-e állítva és ha nincs nem vagy jogosult a kifizetésre!

 

Milyen kedvezményekben, jutalékokban részesülhetsz? 

1. amennyiben 125 PV feletti rendelést adsz le a hónap 15. napjáig, megkapod az ahavi promóciót teljesen ingyen, ez általában egy illóolajat, vagy keveréket – akár olyat is, ami nincs állandó kínálatban!!

2. amennyiben 100 PV felett vásárolsz, megkapod az aktuális, csapatod után járó jutalékokat

3. már 50 PV értékű LRP rendeléssel hónapról-hónapra növelheted a kedvezményed mértékét
doterra nagykereskedelmi kedvezmény

Jó, ha tudod, hogy

 • kedvezményed a PV érték alapján számolódik, ami azt jelenti, hogy a PV érték megadott százalékát kapod vissza pontokban. 
 • a pontokat a következő hónapban 15. és 20. között írják jóvá. 
 • a pontok értéke nincs maximalizálva.
 • csak teljes árú termékeket vásárolhatsz a pontokból.
 • a jóváírástól számított 1 évig tudod felhasználni a pontjaidat.
 • a belépési csomagod nem számít LRP rendelésnek.
Hány PV értékű rendelést érdemes leadni?

 • 1 PV – meg tudod tartani a pontjaidat, százalékodat, de semmilyen jutalékban nem részesülsz
 • 50 PV – amennyiben minimum 50 PV értékben vásárolsz növelheted kedvezményed mértékét, első szinten megkapod a jutalékodat
 • 100 PV – növelheted a kedvezményed mértékét, részesülhetsz a jutelékrendszer minden részéből, beleértve a hármas erő bónuszt
 • 125 PV – annyiban különbözik a 100 PV-től, hogy megkapod a hónap ajándékát is, ha az adott hónap 15. napja előtt leadod a rendelésedet
Mi történik, ha nem egy hónbapban nem adsz/állítasz le LRP rendelést (azaz az LRP PV értéked 0)?Nagyon fontos figyelni arra, hogy minimum 1 PV értékű rendelést leadj minden hónapban, hiszen ha elmarad törlődnek a pontjaid, 10%-os kedvezményre csúszol vissza.
 
Ha segítsé kell az LRP beállításához, kattints ide
 
LRP Fast track bónusz


Lehetőséged van a belépő csomaggal és az első havi rendeléseddel ugrani egyet a kredit kedvezményekben! Ez anynit jelen, hogy bizonyos belépő csomagokkal és a következő hónapban leadott minimum 100 PV értékű rendeléssel már akár rögtön 25%-ot is visszakaphatsz termékpontokban és erre nem kell hónapokat várnod. Ezt kizárólag akkor veheted igénybe, amikor wellness tanácsadóként csatlakozol!

 •  csatlakozz egy Natural Solutions Kit-tel és következő hónapban adj le egy minimum 100 PV értékű LRP rendelést, hogy 100 LRP pontot kapj és  15%-ról indulj.
 • csatlakozz egy Essential Oil Collection-nel és következő hónapban adj le egy minimum 100 PV értékű LRP rendelést, hogy 200 LRP  pontot kapj és 20%-ról indulj.
 • csatlakozz egy Business Leader Kit-tel és következő hónapban adj le egy minimum 100 PV értékű LRP rendelést, hogy 400 LRP  pontot kapj és 25%-ról indulj.
A pontokat 60 nappal a belépés után írják jóvá, ha ebben a 60 napban az LRP-t törlöd, nem kapod meg a pontokat! A belépő csomagok nem számítanak LRP rendelésnek és emiatt a 3-as erő bónuszba sem számítank bele!

Jutalékok

Kiskereskedelmi profit

Feltétele, hogy wellness tanácsadó legyél (ekkor rendelkezel saját mydoterra oldallal), a mydoterra oldalaodon keresztül leadott rendelések 25%-át. Így anélkül tudnak terméket vásárolni, hogy regisztrálnának. Ezt a cég minden hónapban, auróban átutalja neked.

Példa: átküldöd valakinek a mydoterra olalad címét (az én esetemben ezt: https://www.mydoterra.com/illanna), amin keresztül ő lead (nem kell regisztrálnia) egy 100 eurós rendelést. Ebből a cég átutal nekem a doterra fiókomba 25 eurót a következő hónapban.

Törzsvásárlók után járó jutalék

Amennyiben törzsvásárlóként regisztráltál valakit, akkor vásárlásai után 15%-os kifizetést kapsz. Fontos, hogy, amint ezt az elején is említettem ez az OV-ből számolódik, nem a PV-ből.

Gyorsstart bónusz

Ha közvetlenül te csatlakoztatasz valakit, az első 60 napban megkapod vásárlása értékének 20%-át (megint OV alapján), ha az alattad lévő csatlakoztat valakit, akkor 10%-ot, ha már ketten vannak köztetek, akkor 5%-ot kapsz – heti kifezetéssel. A 60 nap leteltével a jutalomrendszer unilevel bónuszrendszere alapján kapod majd a havi kifizetést. Fontos, hogy gyorsstart bónuszt csak akkor kaphatsz, ha havi LRP rendelésed minimum 100 PV értékű.
 
Egyszerre nem kaphatsz a gyors start bónuszt és unilevel jutalékot.
gyorsstart bónusz

3-as erő bónusz

Feltétele, hogy minimum 100 PV értékű LRP rendeléssel kerdelkezzél, és a csapat havi forgalma (tehát a saját és a közvetlenül alattad elhelyezkedő minimum 3 ember) minimum 600 PV legyen és minden tagnak meglegyen a minimum100 PV értékű LRP rendelése.

Ez a bónusz a lentebb lévő szinteken is kiépíthető, a jutalék ennek függvényében nő. Elég, ha te vagy a szponzor, nem kell beléptetőnek is lenned! Fontos, hogy az első vonalon nem tudsz kétszer minősülni addig (azaz, nem kaphatod meg kétszer az $50-t), amíg az egyik vonalon nem éred el a maximumot, azaz az $1500-os jutalékot (kb. 1200 euro)!

Minden hónap 15-én kerül kifizetésre az előző hónap jutaléka – az adott hónap usd – eur árfolyamától függően – a konkrét összeg, tehát hónapról, hónapra változhat.

 

3-as erő bónusz

Mi szükséges az $50 -os (kb. 40 euro) jutalékhoz?

Adj le egy minumum 100 PV értékű LRP rendelést és legyen minimum három személyesen szponzorált tagod (wellnes tanácsadó, vagy törzsvásárló), akik LRP rendelése szintén minimum 100 PV értékű, összesen 600 PV érétkben adjatok le rendelést. 

Mi szükséges a $250 -os jutalékhoz (kb. 200 euro)?

Adj le egy minumum 100 PV értékű LRP rendelést és legyen minimum három személyesen szponzorált tagod (wellnes tanácsadó, vagy törzsvásárló), akik jogosultak az $50-os 3-as erő bónuszra. 

Mi szükséges az $1500 -os jutalékhoz (kb 1200 euro)?

Adj le egy minumum 100 PV értékű LRP rendelést és legyen minimum három személyesen szponzorált tagod (wellnes tanácsadó, vagy törzsvásárló), akik jogosultak a $250-os jutalékra. 

Unilevel bónusz

Alapja a szervezeti forgalom (OV), ez minden hónapban változhat, azaz, minden hónapban újra kell minősülni rá, a kifizetés az elért szervezeti szint szerint történik. Gyorsstart bónusz melett nem kapsz unilevel jutalékot, tehát az új belépők után a 61. naptól kapsz majd unilevel jutalékot. Minél magasabb szinten minősülsz, annál mélyebb szintekről kapsz unilevel bónuszt. de maximum a 7. szintig. 

unilevel bónusz

Ahhoz, hogy minél magasabb szintet érj el, fontos, hogy kit hova helyezel. Fontos, hogy ki hol tud a leginkább fejlődni, kinek hol tudsz a legtöbbet segíteni! Érdemes észben tartani, hogy minden új belépőt 14 napig még áthelyezhetsz, illetve, ha valaki törzsvásárlóból wellness tanácsadóvá minősült át. 

Ahhoz, hogy a 6. és 7. szinten is kapj kifizetést extra feltételei vannak – aktívnak kell lenned és három havonta legalább 1 embert be kell léptetned.

Nézzünk egy-két példát! 

Minden belépő, aki nem törzsásárló Wellness advocate rangon kezd, ahhoz, hogy itt megkapja az első szint után járó 2%-os kifizetést le kell adnia egy minimum 50 PV értékű LRP rendelést és rendelkezni kell legalább 1 szinttel – tehát legalább egy emberrel, akinek ő a beléptetője és/vagy szponzora, aki után megkaphatja a kifizetést.

Elite szintre úgy kerülhetsz, ha a szervezeti valumened eléri a 3000-et, unilevel bónuszt pedig akkor kapsz, ha minimum 100 PV értékű LRP rendelést adtál le. Egészen az 5. szintig (ha van) kapsz bónuszt, egyre növekvő százalékban – az első szint után 2%-ot, a második szint után 3%-ot a harmadik, negyedik szintek után 5%-ot és az ötödik szinteden lévők után 6%-ot.

Ahhoz, hogy Premier legyél, egy új kvalifikáció is színre lép – két csapattagodnak, akiket te léptettél be, tehát te vagy a beléptető/enroller el kellérniük az Executive szintet. Szintén 100 PV értékben kell leadnod egy LRP rendelést és a szervezeti volumenednek már minimum 5000-nek kell lennie. Ha mindez megvan, akkor már a hatodik szintig kapsz kifizetést. Ne feledd, ahhoz, hogy a 6. szint után is megkapd a kifizetést, három havonta leglaább egy emebrt be kell léptetned.

Kompresszió 

A dōTERRA Kompenzációs terve a kompresszión keresztül maximalizálja a Wellness Tanácsadók részére kifizetendő jutalékokat. Amikor egy Wellness Tanácsadó kitűző szintje nem minősíti őt arra, hogy egy magasabb kitűző szinthez kapcsolódó bónuszt megkapjon, akkor a bónusz felgördül és annak a Wellness Tanácsadónak kerül kifizetésre, aki minősül a magasabb szinten való kifizetésre.

Premier szinttől extra kifizetések és bónuszok is elérhetőek, de ezzel majd később foglalkozunk!

Miért érdemes a mi csapatunkhoz csatlakozni?

 • több éves szakmai, aromaterapeuta tapasztalattal rendelkezem (természetgyógyász és fitoterapeuta is vagyok)
 • konkrét tanácsokat tudok neked adni
 • magabiztosan használhatod a doTERRA terméket, mert valós, megbízható tanácsokat kapsz
 • online és személyes aromaszeánszokat is tartunk
 • extra kedvezményeket kapsz az illanna.hu weboldalon
 • csatlakozhatsz a zárt facebook csapathoz, ahol egymást segítjük
 • igény esetén további képzéseket is kapsz a doTERRA-val kapcsolatban
 • minden segítséget megadok, amire csak szükséged van! 🙂
Csatlakozz hozzánk: https://www.mydoterra.com/illanna

 

Ha segítségre lenne szükséged a regisztráláshoz, kattitnts ide, vagy keress meg!