GYIK

Hogyan tudok vásárolni?
Regisztrálj vagy lépj be a Fiókom menüpont alatt. Regisztráció esetén a rendelésedet, adataid megadása után tudod leadni.

Mennyi idő alatt érkezik meg a csomagom?
A leadott rendelésedet maximum 4 munkanap alatt csomagoljuk össze, de általában már másnap (vagy az utalás beérkezését követően) feladásra kerül. Csomagodat GLS-sel szállítjuk, általában 1-2 munkanap alatt érkezik meg hozzád.

Mennyibe kerül a szállítási költség?
A szállítási költség egységesen 1290 Ft, amit 25.000 Ft fölötti vásárlás esetén átvállalok – manuálisan tudod kiválasztani az ingyenes szállítás opciót ilyen esetekben. Utánvétes vásárlás esetén +900 Ft kerül felszámításra.

Hol tudom követni a csomagomat?
A csomagodat GLS-szel küldöm. Az alábbi oldalon tudod küvetni a csomagodat: https://gls-group.eu/HU/hu/csomagkovetes. A számot e-mailben kaptad meg, de a rendelésed részleteinél is láthatod.

Mit tegyek, ha megsérült a csomagom?
A megrendeléseket kartondobozban kapod, hogy a megrendelt áruk minél kevésbé sérüljenek. Amennyiben mégis külsérelmi nyomokat látsz átvételkor a csomagoláson, úgy vetess fel a kézbesítővel jegyzőkönyvet! Ennek egy példánya maradjon nálad, a másikat a kézbesítőnek kell eltennie. Reklamációddal a postához/szállító céghez tudsz fordulni.

Hogyan tudom kifizetni a terméket?
A termékeket előreutalással, barionon keresztül vagy utánvéttel (+900 Ft) lehet kifizetni.

Előreutalás esetén milyen bankszámla számra utaljam az összeget?
Előreutalás esetén a következő bankszámlaszámra tudod utalni az összeget: 11773030-00474940-00000000. A közlemény rovatba kérlek, írd be a rendelésed számát!

Hogyan kaphatom meg a számlát?
A számlát minden esetben az áru kézhezvételekor kapod meg. A számla kibocsátója kisadózó.

Hol tehetem fel kérdéseimet?
Ha kérdésed van, írj a Kapcsolat menüpontban és válaszolok rá!

Az ország egész területére kérhetek kiszállítást?
Igen, az ország egész területére, egységes áron.

 

Nekem fontos a környezetvédelem!

Azért, hogy óvjam a környezetet és emellett a lehető legolcsóbb legyen a szállítás, igyekszem minél több használt dobozt és csomagolóanyagot beszerezni és ezekben feladni a küldeményt. Bízom benne, hogy te is megfelelőnek tartod a csomagolás minőségét, ezzel is hozzájárulva környezetünk védelméhez!