Orosz Anna aromaterapeuta

Magamról

Orosz Anna vagyok, egyetemi végzettségem szerint gazdaságinformatikus. Mindig is vonzottak a természetes megoldások és az alkotás, de szeretem, ha az megfogható és van mögötte tudományos magyarázat.

Cistus labdanum
Labdánummal Sises-ben

Egyetem alatt kezdtem el a természetgyógyász, majd fitoterápia képzéseket és ez idő alatt találkoztam először az aromaterápia fogalmával. Addig nem voltam annyira lenyűgözve az illatoktól, mert mint általában sokakhoz, hozzám is csak a szintetikus anyagok jutottak el. Az illatokhoz, illóolajokhoz való vonzódásom abban a pillanatban visszafordíthatatlanná vált, amikor először minőségi terméket szagolhattam és sokak nevében mondhatom, hogy az első üveg kézhezvételétől nincs visszaút.

A sikeres fitoterápia vizsga után előbb a Panarom Aromaterapeuta intézetben tanultam és szereztem diplomát, majd az Aroma Botanica és a New York Institue of Aromatic Studies képzéseit végeztem el. Az iskola padból kikerülve egy hónapot tölöttem Krétán, ahol az aromás növényekkel, lepárlási folyamatokkal, termelőkkel ismerkedtem.

Vadmurok
Vadmurok – Daucus carota

Célom az aromaterápia és az aromaterápiás gyógymódok használatának megismertetése és ezáltal a biztonságos használat megalapozása. Éppen ezért kezdtem el blogot vezetni, ahol személyes tapasztalataim mellett, próbálok olyan információkat megosztani, amik mindenki számára hasznosak lehetnek. Ha érdekel az aromaterápia, ajánlom az Aromatika magazint, amibe 2018-tól én is rendszeresen írok! Remélem, hogy a cikkeket olvasgatva kedvet kaptok az aromaterápiához! Az Aromaterapeuták Magyarországi Egyesületének elnökségi tagjaként is azon dolgozom, hogy céljaimat megvalósíthassam!

Orosz Anna aromaterapeuta

 

Mindemellett, szeretném megismertetni a fiatal korosztályt azzal, milyen aromaterápiás módszerekhez fordulhatnak a tanulás segítését, a nőiesség megélését, fizikai és lelki fájdalmak orvosolását illetően.

A webshopot azért hoztam létre, hogy az oldalon tájékozódók csakis kiváló minőségű alapanyagok közül választhassák ki a számukra legszimpatikusabbat, ezzel is segítve az illóolajok, növényi olajok és aromavizek biztonságos, terápiás alkalmazását a mindennapokban.

Amennyiben egyéni problémára keresel természetes, aromaterápiás megoldást, de bizonytalan vagy, keress meg nyugodtan! Ajánlom figyelmedbe az aromaterápiás masszázs lehetőségeket is – várlak szeretettel!

Kérdés esetén fordulj hozzám bizalommal!

 

AME szakmai tag