Örülök, hogy itt vagy!

Orosz Anna aromaterapeuta

Orosz Anna vagyok, egyetemi végzettségem szerint gazdaságinformatikus. Mindig is vonzottak a természetes megoldások és az alkotás, de szeretem, ha az megfogható és van mögötte tudományos magyarázat.

Egyetem alatt kezdtem el a természetgyógyász, majd fitoterápia képzéseket és ez idő alatt találkoztam először az aromaterápia fogalmával. Addig nem voltam annyira lenyűgözve az illatoktól, mert mint általában sokakhoz, hozzám is csak a szintetikus anyagok jutottak el.

Cistus labdanum
Labdánummal Sisess-ben
Az illatokhoz, illóolajokhoz való vonzódásom abban a pillanatban visszafordíthatatlanná vált, amikor először minőségi terméket szagolhattam és sokak nevében mondhatom, hogy az első üveg kézhezvételétől nincs visszaút. A sikeres fitoterápia vizsga után előbb a Panarom Aromaterapeuta intézetben tanultam és szereztem diplomát, majd az Aroma Botanica és a New York Institue of Aromatic Studies alap -és mesterképzéseit végeztem el. Az iskolapadból kikerülve egy hónapot tölöttem Krétán, ahol az aromás növényekkel, lepárlási folyamatokkal, termelőkkel ismerkedtem. Felejthetetlen élmény volt.
Vadmurok
Vadmurok – Daucus carota

Célom az aromaterápia és az aromaterápiás gyógymódok használatának megismertetése és ezáltal a biztonságos használat megalapozása. Éppen ezért kezdtem el blogot vezetni, ahol személyes tapasztalataim mellett, próbálok olyan információkat megosztani, amik mindenki számára hasznosak lehetnek. Ha érdekel az aromaterápia, ajánlom az Aromatika magazint, amibe 2018-tól én is rendszeresen írok! Remélem, hogy a cikkeket olvasgatva kedvet kaptok az aromaterápiához! Az Aromaterapeuták Magyarországi Egyesületének elnökségi tagjaként is azon dolgoztam, hogy ezen céljaimat megvalósíthassam!

Mindemellett, szeretném megismertetni a fiatal korosztályt, édesanyákat azzal, milyen aromaterápiás módszerekhez fordulhatnak a tanulás segítését, a nőiesség megélését, fizikai és lelki fájdalmak orvosolását illetően, már egészen kicsi kortól.

Orosz Anna aromaterapeuta
Cisztusz bokrok, ameddig a szem ellát 🙂

A webshopot azért hoztam létre, hogy az oldalon tájékozódók csakis kiváló minőségű alapanyagok közül választhassák ki a számukra legszimpatikusabbat, ezzel is segítve az illóolajok, növényi olajok és aromavizek biztonságos, terápiás alkalmazását a mindennapokban.

Amennyiben egyéni problémára keresel természetes, aromaterápiás megoldást, de bizonytalan vagy, keress meg nyugodtan! 

 

Kérdés esetén fordulj hozzám bizalommal!

error: Content is protected !!
0

Your Cart