Aromaterápiás vetőkártya – Testre szabott illatok – 4. kiadás

7. 990 Ft17. 640 Ft

Karácsonyig akciós áron érhető el!

4. kiadás

Törlés

Leírás

Elkészült az új 4. kiadás!

Most a Szomódi levendulás BIO levendula illóoljaiból válogathatsz mellé, kedvezményes áron!

A játékkártyák mellett a kézikönyben az olvasatok, sok új információval, HKO, dósák, asztrológia, kristályok, új vetési forma. Megújult külső és dizájn, a már megszokott belbecs és a gyönyörű illusztrációk.

Az igényes dobozban egy pakli kártya (56 kártya) található, melyen az adott illatot adó növény, vagy növényi rész kalligrafikus rajza, latin neve, és hétköznapi neve látható, illetve az adott illóolajhoz tartozó üzenet (vagy kulcsszó), mely jellemző a növényre. Így például a babér kártyáján az ‘IHLET’ szó olvasható. A kártyán még egy színkód is jelzi oldalt, hogy a növény mely része adja az adott illóolajat, tehát a levelek, a magok, a fás részek, a virágok, vagy éppen a gyümölcsök, termések.

A dobozban található kézikönyvben az úgynevezett “olvasatokat’, vagyis a növények üzeneteit találja – itt magyarázatot kaphatunk, például a babérnál maradva, hogy miért éppen az ihletet jelenti ez az illóolaj. Az üzenetek személyes hangvételűek, és tanácsaikkal pozitív megerősítéseikkel holisztikus módon a lelki egészségünket táplálják.

Emellett a negyedik, átdolgozott kiadásban rengeteg hasznos információ is helyet kapott: az adott illóolaj mely csakrához köthető, az egyes dóshákra hogyan hathat, a parfümériában melyik illatjegyhez tartozik, az Öt elem tanában mely elemhez köthető, a Hagyományos Kínai Orvosláshoz hogyan kapcsolódik, mely planéta vezérli, illetve, hogy mely ásvánnyal lehet szimbolikus kapcsolata.

4. kiadás

Kérdés esetén fordulj hozzám bizalommal!

További információk

Tömeg0.44 kg
Levendula illóolaj

Csak a vetőkártya, H-típus – Lavandula x intermedia – BIO, Házasság, Hidcote – Lavandula angustifolia – BIO, Magyar szelektált – Lavandula angustifolia – BIO, Munstead – Lavandula angustifolia – BIO, Provance – Lavandula x intermedia – BIO, Selection

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Aromaterápiás vetőkártya – Testre szabott illatok – 4. kiadás” értékelése elsőként