Celebrating Love Botanikai Térparfüm

6. 990 Ft

15 ml

Készleten

Leírás

Változtasd a szobát szerelmi fészekké a rózsa, az ylang-ylang és a jázmin érzéki és egyben kényeztető virágkompozíciójával, melyet egy csepp tahiti vanília tesz teljessé.

Női minőséget erősítő szinergia, ideális yin jógához és bármilyen női minőséget előtérbe helyező mozgásformához.

Használat

Cseppents 5-10 csepp térparfümöt az ultrahangos diffúzorod víztartályába vagy 3-5 cseppet az autós diffúzorod illatrúdjára, hogy hangulatodat jótékonyan befolyásoló, természetes illat vegyen körbe otthon, az irodában vagy vezetés közben.

Figyelem!

Az optimális illatélmény érdekében, térparfümjeinket csak ultrahangos elven működő diffúzorral illetve szolid diffúzorral használd!

A terméket alkohol tartalma miatt, szigorúan tilos nyílt lánggal működő illatmécseshez használni.

15 ml botanikai térparfüm alkohollal és illóolajokkal ultrahangos aroma diffúzorral történő illatosításhoz. Alkalmanként 5-10 cseppet cseppentve, körülbelül 40-70 alkalomra elegendő, tehát rendszeres párologtatás mellett is  másfél-két hónapig kényelmesen tudod használni.

Összetevők

Alkohol, Édesnarancs (Citrus sinesis), Geránium (Pelargonium graveolens), Jázmin (Jasminum grandiflorum), Pacsuli (Pogostemon cablin), Perubalzsam (Myroxolon balsamum), Rózsa (Rosa damascena), Vanília (Vanilla planifolia), Ylang-ylang (Cananga odorata)

További információk

Tömeg0.15 kg
Márka

Fagnes

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Celebrating Love Botanikai Térparfüm” értékelése elsőként