Comfort&Relax Botanikai Térparfüm

6. 990 Ft

15 ml

Készleten

Leírás

Vedd körbe magad egy zsúfolt nap után ezzel az illattal és hagyd, hogy a levendula és mandarin párosa megnyugvást és elcsendesülést hozzon!

Ideális lefekvés előtt is, amikor a nap nyomasztó gondjait szeretnéd elfelejteni.

Használat

Cseppents 5-10 csepp térparfümöt az ultrahangos diffúzorod víztartályába vagy 3-5 cseppet az autós diffúzorod illatrúdjára, hogy hangulatodat jótékonyan befolyásoló, természetes illat vegyen körbe otthon, az irodában vagy vezetés közben.

Figyelem!

Az optimális illatélmény érdekében, térparfümjeinket csak ultrahangos elven működő diffúzorral illetve szolid diffúzorral használd!

A terméket alkohol tartalma miatt, szigorúan tilos nyílt lánggal működő illatmécseshez használni.

15 ml botanikai térparfüm alkohollal és illóolajokkal ultrahangos aroma diffúzorral történő illatosításhoz. Alkalmanként 5-10 cseppet cseppentve, körülbelül 40-70 alkalomra elegendő, tehát rendszeres párologtatás mellett is  másfél-két hónapig kényelmesen tudod használni.

Összetétel

Alkohol, Amyris (Amyris balsamifera), Édesnarancs (Citrus sinesis), Levendula (Lavandula angustifolia), Mandarin (Citrus reticulata), Perubalzsam (Myroxolon balsamum), Ravintsara (Cinnamomum camphora), Tömjén (Boswellia carterii), Ylang-ylang (Cananga odorata)

További információk

Tömeg0.15 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Comfort&Relax Botanikai Térparfüm” értékelése elsőként