Deep Breath Botanikai Térparfüm

6. 990 Ft

15 ml

Készleten

Leírás

Ez a térparfüm csodásan nyitja a tüdőt és segíti a mély légzést, hogy igazán jól érezd magad. Az eukaliptusz tisztít, a mentolos bergamot élénkít, míg a fenyő erőt és tartást kölcsönöz.

Használat

Cseppents 5-10 csepp térparfümöt az ultrahangos diffúzorod víztartályába vagy 3-5 cseppet az autós diffúzorod illatrúdjára, hogy hangulatodat jótékonyan befolyásoló, természetes illat vegyen körbe otthon, az irodában vagy vezetés közben.

Figyelem!

Az optimális illatélmény érdekében, térparfümjeinket csak ultrahangos elven működő diffúzorral illetve szolid diffúzorral használd!

A terméket alkohol tartalma miatt, szigorúan tilos nyílt lánggal működő illatmécseshez használni.

15 ml botanikai térparfüm alkohollal és illóolajokkal ultrahangos aroma diffúzorral történő illatosításhoz. Alkalmanként 5-10 cseppet cseppentve, körülbelül 40-70 alkalomra elegendő, tehát rendszeres párologtatás mellett is  másfél-két hónapig kényelmesen tudod használni.

Összetétel

Alkohol, Bergamottmenta (Mentha citrata), Ciprus (Cupressus sempervirens), Csillagánizs (Illicum verum), Erdeifenyő (Pinus sylvestris), Eukaliptusz (Eucalyptus globulus), Eukaliptusz (Eucalyptus radiata), Levendula (Lavandula hybrida), Rozmaring (Rosmarinus officinalis), Saro (Cinnamosma fragrans), Teafa (Melaleuca alternifolia)

További információk

Tömeg0.15 kg
Márka

Fagnes

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Deep Breath Botanikai Térparfüm” értékelése elsőként