ESTA aroma diffúzor

23. 890 Ft

Készleten

Leírás

A természet szépsége ilhlette a Madebyzent arra, hogy létrehozza a bambuszból készült luxus aromadiffúzorok kollekcióját, amelyekhez gondosan kiválasztott alapanyagokat használnak fel, figyelembe véve a természetvédelmet.

Az Esta ultrahangos aromadiffúzor az egyik tagja a sor lenyűgöző bambuszból készült diffúzoroknak, amely egy nagyon erős, de mégis rugalmas alapanyag ahhoz, hogy lehetővé tegye a sokszínű design kialakítást.

A felhasznált bambuszt válogatás után kézzel szedik le, kikerülve a nehézgépek alkalmazását, ezzel is védve a természetet.

A bambusz természetessége, a különeges kivitelezés, elegáns design valamint a modern ultrahang technológia összessége teszi az Esta aromadiffúzort különlegessé bármely élettérben.

Víz és parfümolaj vagy esszenciális olaj hozzáadását követően az Esta ultrahangos aromdiffúzor leheletnyi finom hideg párává alakítja azokat és a térbe juttatja.

Kitűnően alkalmazható terápiás olajok használatához, mivel nincs hő így az olajokban lévő terápiás tulajdonságú komponensek nem károsodnak.

Az Esta aromadiffúzor környezetbarát, alacsony energia felhasználású, lágy fehér színű világítással ellátva, amelyet kétféle fényerővel használhat ( erősebb vagy halványabb fény), amely akár ki is kikapcsolható, így tökéletes éjszakai használathoz.

A párásítás intenzitása is állítható, folyamatos üzemmódon kívűl választhat szakaszos üzemmódot is ( 30 másodpercig fúj, 30 másodpercig nem fúj ) , ami az erősebb illatok használatakor ideális választás.

Adatok

AnyagaBambusz
Üzemidő4 – 8óra
Víztartály100ml
VilágításMeleg sárga fényű
ÜzemmódFolyamatos és szakaszos működés
HangulatvilágításPára nélkül isműködik
Hálózati csatlakozás240 V
FényerőSzabályozható
PárakibocsájtásSzabályozható
Termékjellemzők
Mérete⦰91 x 157 mm
Teljesítmény12 W
Hálózati feszültség12V DC
Víztartály100 ml
Üzemidőfolyamatos 8 óra
Üzemmód4 óra szakszos
Világításállítható fényerősség

Használati útmutató

További információk

Tömeg0.9 kg
Márka

Madebyzen

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„ESTA aroma diffúzor” értékelése elsőként