Harmony Botanikai Térparfüm

6. 990 Ft

15 ml

Készleten

Leírás

Szánj időt a lazításra, hogy ismét harmóniába kerülj a narancs frissítő, a geránium támogató és az ylang-ylang illóolajok kiegyensúlyozó kompozíciója révén – támogató segítség az énidőhöz.

Használat

Cseppents 5-10 csepp térparfümöt az ultrahangos diffúzorod víztartályába vagy 3-5 cseppet az autós diffúzorod illatrúdjára, hogy hangulatodat jótékonyan befolyásoló, természetes illat vegyen körbe otthon, az irodában vagy vezetés közben.

Figyelem!

Az optimális illatélmény érdekében, térparfümjeinket csak ultrahangos elven működő diffúzorral illetve szolid diffúzorral használd!

A terméket alkohol tartalma miatt, szigorúan tilos nyílt lánggal működő illatmécseshez használni.

15 ml botanikai térparfüm alkohollal és illóolajokkal ultrahangos aroma diffúzorral történő illatosításhoz. Alkalmanként 5-10 cseppet cseppentve, körülbelül 40-70 alkalomra elegendő, tehát rendszeres párologtatás mellett is másfél-két hónapig kényelmesen tudod használni.

Összetétel

Alkohol, Édesnarancs (Citrus sinesis), Geránium (Pelargonium graveolens), Jázmin (Jasminum grandiflorum), Levendula (Lavandula angustifolia), Római kamilla (Anthemis nobilis), Ylang-ylang (Cananga odorata)

További információk

Tömeg0.15 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Harmony Botanikai Térparfüm” értékelése elsőként