Magic East Botanikai Térparfüm

6. 990 Ft

15 ml

Készleten

Leírás

Repítsd érzékeidet a misztikus keletre ezzel az egzotikus keverékkel, melynek édességét az amyris és a peru balzsam, üdítő frissességét a zöldcitrom és a citrom adja, mindezt a fahéj melegével megfűszerezve.

Használat

Cseppents 5-10 csepp térparfümöt az ultrahangos diffúzorod víztartályába vagy 3-5 cseppet az autós diffúzorod illatrúdjára, hogy hangulatodat jótékonyan befolyásoló, természetes illat vegyen körbe otthon, az irodában vagy vezetés közben.

Figyelem!

Az optimális illatélmény érdekében, térparfümjeinket csak ultrahangos elven működő diffúzorral illetve szolid diffúzorral használd!

A terméket alkohol tartalma miatt, szigorúan tilos nyílt lánggal működő illatmécseshez használni.

15 ml botanikai térparfüm alkohollal és illóolajokkal ultrahangos aroma diffúzorral történő illatosításhoz. Alkalmanként 5-10 cseppet cseppentve, körülbelül 40-70 alkalomra elegendő, tehát rendszeres párologtatás mellett is másfél-két hónapig kényelmesen tudod használni.

Összetevők

Alkohol, Amyris (Amyris balsamifera), Bergamottmenta (Mentha citrata), Citrom (Citrus limonum), Fahéj (Cinnamomum cassia), Lime (Citrus aurantifolia), Menta (Mentha spicata), Perubalzsam (Myroxolon balsamum)

További információk

Tömeg0.15 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Magic East Botanikai Térparfüm” értékelése elsőként