Provencal Memories Botanikai Térparfüm

6. 990 Ft

15 ml

Készleten

Leírás

Invitáld otthonodba a provanszi fűszernövények aromás keverékének melengető és vidító erejét! Hagyd, hogy az illatkompozíció visszacsalogassa a mediterrán nyarak emlékét!

Használat

Cseppents 5-10 csepp térparfümöt az ultrahangos diffúzorod víztartályába vagy 3-5 cseppet az autós diffúzorod illatrúdjára, hogy hangulatodat jótékonyan befolyásoló, természetes illat vegyen körbe otthon, az irodában vagy vezetés közben.

Figyelem!

Az optimális illatélmény érdekében, térparfümjeinket csak ultrahangos elven működő diffúzorral illetve szolid diffúzorral használd!

A terméket alkohol tartalma miatt, szigorúan tilos nyílt lánggal működő illatmécseshez használni.

15 ml botanikai térparfüm alkohollal és illóolajokkal ultrahangos aroma diffúzorral történő illatosításhoz. Alkalmanként 5-10 cseppet cseppentve, körülbelül 40-70 alkalomra elegendő, tehát rendszeres párologtatás mellett is másfél-két hónapig kényelmesen tudod használni.

Összetevők

Alkohol, Bergamott (Citrus aurantium bergamia), Csillagánizs (Illicum verum), Édeskömény (Foeniculum vulgare), Kakukkfű (Thymus vulgaris), Levendula (Lavandula hybrida), Rozmaring (Rosmarinus officinalis), Saro (Cinnamosma fragrans)

További információk

Tömeg0.15 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Provencal Memories Botanikai Térparfüm” értékelése elsőként