SKYE aroma diffúzor

21. 590 Ft

Természetes anyagokat kedvelőknek: Bamusz és üveg kombinációja, színváltós hangulatvilágítással,elegáns rejtett gombbal.

Gyártó: Madebyzen

Garancia: 1 év

Elfogyott

Leírás

A természet szépsége ilhlette a Madebyzent arra, hogy létrehozza a bambuszból készült luxus aromadiffúzorok kollekcióját., amelyekhez gondosan kiválasztott alapanyagokat használnak fel. A bambuszt kézzel szedik le, kikerülve a nehézgépek alkalmazását, ezzel is figyelembe véve a természetvédelmet.

A Skye aromadiffúzor egy elegánsan faragott tömör bambusz alapból és egy matt üveg felső részből álló különlegesen szép készülék.

Víz és parfümolaj vagy esszenciális olaj hozzáadását követően a Skye ultrahangos aroma diffúzor leheletnyi finom hideg párává alakítja  azokat és a térbe juttatja.

Kitűnően alkalmazható terápiás olajok használatához, mivel nincs hő így az olajokban lévő terápiás tulajdonságú komponensek nem károsodnak.

Fokozhatja életterének hangulatát az alacsony energia felhasználású, váltakozószínű  Led világítással, vagy választhat egy az Ön hangulatához illő színt. A fény nélküli üzemmódja tökéletes éjszakai használatra is A Skye aroma diffúzor bekapcsolásához helyezze a kezét az üvegburára, és enyhe nyomással tudja kapcsolni a készüléket az elegáns rejtett gomb segítségével.

Adatok

AnyagaBambusz+Üveg
Üzemidő4óra
Víztartály100ml
VilágításSzínváltós
ÜzemmódFolyamatos működés
HangulatvilágításCsak párávalműködik
Hálózati csatlakozás240 V
FényerőNem szabályozható
PárakibocsájtásNem szabályozható
Egyéb funkciókRejtett kapcsológomb
Termékjellemzők
Mérete⦰185 x130 mm
Teljesítmény12 W
Hálózati feszültségDC 24 V
Víztartály100 ml
Üzemidő4 óra
Világításszínváltós LED világítás

Használati útmutató

További információk

Tömeg0.9 kg
Márka

Madebyzen

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„SKYE aroma diffúzor” értékelése elsőként