Sunny Day Botanikai Térparfüm

6. 990 Ft

15 ml

Készleten

Leírás

Öleld körbe magad a citrusfélék ragyogásával és vidító, mosolyra fakasztó erejével! Hagyd, hogy a térparfüm tökéletes szinergiája előhívja a nyári nyaralások emlékképeit a nap melegével együtt.

Használat

Cseppents 5-10 csepp térparfümöt az ultrahangos diffúzorod víztartályába vagy 3-5 cseppet az autós diffúzorod illatrúdjára, hogy hangulatodat jótékonyan befolyásoló, természetes illat vegyen körbe otthon, az irodában vagy vezetés közben.

15 ml botanikai térparfüm alkohollal és illóolajokkal ultrahangos aroma diffúzorral történő illatosításhoz. Alkalmanként 5-10 cseppet cseppentve, körülbelül 40-70 alkalomra elegendő, tehát rendszeres párologtatás mellett is  másfél-két hónapig kényelmesen tudod használni.

Figyelem!

Az optimális illatélmény érdekében, térparfümjeinket csak ultrahangos elven működő diffúzorral illetve szolid diffúzorral használd!

A terméket alkohol tartalma miatt, szigorúan tilos nyílt lánggal működő illatmécseshez használni.

Összetétel

Alkohol, Bergamott (Citrus aurantium bergamia), Citrom (Citrus limonum), Édesnarancs (Citrus sinesis), Grapefruit (Citrus paradisi), Lime (Citrus aurantifolia), Mandarin (Citrus reticulata)

További információk

Tömeg0.15 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Sunny Day Botanikai Térparfüm” értékelése elsőként