Thalia diffúzor

14. 890 Ft

1 év garancia

várható szállítási idő: 2020.12.01

Törlés

Leírás

A Madebyzen® Thalia aromadiffúzora a bájt és szépséget testesíti meg stílusával és eleganciájával. A görög mitológiában Thalia, a három grácia egyike töltötte meg a világot kellemes pillanatokkal és jó szándékkal. Zeusz egyik lánya, a „Virágzó Grácia” arról volt ismert, hogy Apollo isteni zenéjére énekelt és táncolt húgaival.

Bármely enteriőrbe tökéletesen illeszkedik, váltakozó színű hangulatvilágítása segíti a relaxációt. Ez az elegáns diffúzor az Ön által választott illattal tölti meg otthonát, míg a teret fénye beragyogja.

A Thalia több funkciója révén sokoldalú kiegészítő bármely térben. A lenyűgöző, váltakozó színű hangulatvilágítás különböző árnyalatokon halad át, melyet kedvenc színén rögzíthet is, így gyönyörködhet az állandó világításban, mely beragyogja otthonát. A nyugalomban való teljes elmerülés érdekében a fény és párásítás egyszerre is használható. Éjszaka fény nélkül is használhatja a készüléket, így szenderülve finom, aromadús álomba.

A hangulatvilágítás használható párásítás nélkül is, így a Thalia aromadiffúzor dekoratív hangulatvilágításként vagy éjjeli lámpaként is tökéletes. Szakaszos párásítás üzemmódja révén ideális erősebb illatokhoz, vagy hosszabb idejű használatra.

A Thalia automatikusan kikapcsol, ha a víz egy bizonyos szint alá kerül, így használata teljesen biztonságos, gyermekek és házi kedvencek közelében is ideális.

Mini párásító

 

AnyagaMűanyag
Üzemidő4 – 8óra
Víztartály80ml
VilágításSzínváltós
ÜzemmódFolyamatos és szakaszos működés
HangulatvilágításPára nélkül isműködik
Hálózati csatlakozás240 V
FényerőNem szabályozható
PárakibocsájtásNem szabályozható
Mérete⦰91 x 256 mm
Teljesítmény12 W
Hálózati feszültségDC 12 V
Víztartály80 ml
Üzemidő4 – 8 óra
Világításszínváltós

További információk

Tömeg0.2 kg
Márka

Madebyzen

szín

fehér, fekete

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Thalia diffúzor” értékelése elsőként